Dalslandsstuga – din golfstuga

Stugan är en utbyggd Dalslandsstuga med härlig panoramautsikt över en bedårande liten sjö. Bara några minuter bort finns en av Sveriges bästa golfbanor – Forsbacka Golfklubb.

När du inte vill gå på golfbanan kan du njuta av den Dalsländska naturen på närliggande vandringsleder. Du kan även göra utflykter med t ex dressin eller kanot. Det finns gott om bär och svamp i skogarna och fisk i sjöarna (fiskekort krävs) i närområdet. I vår Dalslandsstuga bor du avskilt och ostört, men har ändå endast 15 km till Åmål – en idyllisk småstad vid Vänern – som erbjuder ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter.

I stugans nedre plan finns kök och vardagsrum med öppen planlösning och öppen spis för mysiga hemmakvällar. På övre plan finns 3 sovrum med totalt 7 bäddar + barnsäng. Övervåningen når man via en smal och brant trappa. Utomhus finns 3 uteplatser, varav en är under tak, där man kan njuta av den lugna miljön och den vackra utsikten från morgon till kväll. 30 meter från huset finns vår privata bad- och båtplats. Stugan har Internet och TV, med internationella kanaler, via fiber.

Golfbanor nära vår Dalslandsstuga

Med vår avståndstabell kan du enkelt planera din golfsemester för spel på golfklubbar som ligger i stugans närområde.

Golfklubb Restid Avstånd
Forsbacka GK 12 min 9 Km
Billeruds GK 39 min 47 Km
Årjängs GK 46 min 52 Km
Melleruds GK 47 min 46 Km
Sommaro GK 72 min 87 Km
Karlstad GK 72 min 93 Km
Bryngfjorden GK 77 min 87 Km
Arvika GK 79 min 90 Km
Hammarö GK 79 min 96 Km
Onsjö GK 90 min 93 Km

Läs mer om vår stuga på www.dalslandsstuga.com. Följ Dalslandsstuga på FacebookTwitterInstagram och Google+ för att få nyheter om vår omnejd.