Golfbanor

Här finns 17 härliga golfbanor med möjlighet till en aktiv och omväxlande semester!

Arvika Golfklubb

Teknisk intressant parkbana i lätt kuperad Värmlandsnatur. 18 spännande hål, puttinggreener, driving range, golfshop och restaurang med mycket god mat.

Billeruds Golfklubb

Välkommen till Billeruds Golfklubb-Värmlands naturskönaste golfbana! Billeruds Golfklubb är känd för sitt natursköna läge utmed Ekholmssjön som är en vik av Vänern. Banan är lätt kuperad och hålen varierar i karaktär. Restaurang, shop, övningsområde, husvagnsuppställning med el.

Ekarnas Golfklubb

Välkommen till vår trevliga och välskötta parkbana! Banan ligger vackert belägen strax väster om Grästorps tätort längs RV 47.

Forsbacka Golfklubb

Forsbacka GK erbjuder spel och boende på en av Sveriges topprankade anläggningar. Kulturhistoriska byggnader, Lugn atmosfär och trivsel är det du möts av när du kommer till Forsbacka GK.

ForshagaDeje Golfklubb

En utmanande 18-håls park och skogsbana i naturskön Herrgårdsmiljö där Dömleån rinner genom banan.

Kils Golfklubb

Välkommen till Kils GK en spännande och naturskön skogs- och parkbana. De första nio hålen belönar den som håller bollen i spel medan du, på andra nio, kan chansa litet mera med några birdies som resultat. I samband med spel hos oss kan du ta del av lunch från Sveriges bästa golfrestaurang 2016 och 2019. […]

Koberg Golfklubb

Välkommen till Koberg Golfklubb! Vår natursköna golfanläggning vid Vanderydsvattnets stränder, strax utanför Trollhättan, är av många ansedd som en av Sveriges absolut vackraste banor.

Kristinehamns Golfklubb

Kristinehamns GK hittar du på det natursköna området Ämbetsägorna. Vår mysiga anläggning bjuder på en variationsrik park och skogsbana med luriga greener. Mycket välkomna!

Lidköpings Golfklubb

Lidköpings Golfklubb välkomnar dig till spel på en vacker och välskött parkbana invid Vänerns strand. Här är det lätt att gå och omväxlande att spela. Banan håller hög klass med greener bland Västergötlands bästa, säsongsstarten är tidig och regn är sällan något hinder. Med fem minuter till Lidköpings centrum finns Lidköpings Golfklubb inom räckhåll för en spontan golfrunda och för dig som gästar oss finns närheten till övriga aktiviteter och bra boende.

Lundsbrunn Golfklubb

Lundsbrunn Golfklubb är klubben där alla är välkomna. Här finns personal för att hjälpa dig tillrätta och som gärna svara på alla frågor, vår Restaurang med generösa öppettider och bokningsbara uppställningsplatser för husvagnar/bilar med tillgång till dusch/wc dygnet runt.

Läckö Golfklubb

På Kållandsö, med Läckö Slott och Spikens Fiskeläge, ligger banan naturskönt med ekdungar och åkerholmar. En utmanande 18-håls golfbana som ger fantastiska naturupplevelser, när den slingrar sig genom landskapet. Många hål ligger för sig själva i egna sköna rum. Husvagnsuppställning med eluttag nära klubbhuset. Mysig restaurang med god mat. Välkommen till Läckö GK i hjärtat av Vänern!

Mariestads Golfklubb

I Mariestad finns vår högt rankade golfbana som ligger vid Vänern ca 4 kilometer från stadens centrum. Golfklubben har nu för fjärde gången på fem år nått topp 10 från Golfhäftets årliga enkätundersökningar. Dessutom blev vi under 2022 utsedd som den mest attraktiva svenska golfcampingen i Golfamore Groups stora undersökning.
Banan med sin höga kvalité där greenerna är vårt adelsmärke erbjuder tillsammans med fantastiska ställplatser och topprestaurang möjlighet till en bra helhetsupplevelse.
Greenerna öppnas normalt tidigt på våren beroende på närheten till Vänern och vårt signaturhål nr 13 går inte obemärkt förbi med sin fantastiska utsikt över Vänern.
Både våra ställplatser vid banan samt Vänerns strand ligger på gångavstånd till Sandvikens badplats med sandstrand.

Känn dig välkommen till Mariestad, Vänerns pärla!

Melleruds Golfklubb

Besök vår nybyggda anläggning med en Nordea Tour-bana som är mitt inne i en fantastisk utveckling med golfspel i en mycket avstressad miljö i natursköna Dalsland. Anläggningen som har 18 hål, färdigbyggd 2004, är en lätt kuperad ängs- och park-bana.

Onsjö Golfklubb

Onsjö GK i Vänersborg erbjuder en erkänt välskött park- och skogsbana på 18 hål i lagom kuperad natur och vackert belägen i gammal kulturbygd invid Göta Älv. Vi har även korthålsbana 9 hål ”för alla”.

Töreboda Golfklubb

Natursköna Töreboda GK vid Månsarudssjön, mycket mer än prisbelönta hål 10!! En golfidyll med trivsel som ledord, undangömd från storskalig bebyggelse vid en förtrollande näckrosfylld insjö. Kort, klurig, vacker och slående charmig. Nybyggt servicehus, populär husvagnsuppställning med eluttag, 60 m från klubbhus och första tee. Rum och stugor finns till uthyrning.

Vara-Bjertorp Golfklubb

Vara-Bjertorp Golfklubb bildades 1987 och banan invigdes 12 aug 1990. Banan är mycket välskött och belägen mitt på Västgötaslätten med dess vackra omgivningar. Men låt dig inte luras av det flacka landskapet. Här får alla typer av spelare en utmaning, oavsett handicap.

Årjängs Golfklubb

Har du stora krav på en golfbana, kom till Årjängs GK. En gömd "pärla" i de värmländska skogarna.