Golfnära boende

Här finns boenden nära våra golfbanor.

Boende Billerud GK

Boende vid Billeruds golfbana

Dalslandsstuga – din golfstuga

En perfekt stuga för din golfsemester, där du kan nyttja ditt Golfa runt vänern-kort till fullo. Inom en dryg timmes resväg från stugan, så når du inte mer än 6 golfklubbar.

Hotell Jägmästarflygeln

Med hotell Jägmästarflygeln på anläggningen kan vi naturligtvis erbjuda ett ombonat och skönt boende i den här vackra miljön. Här finns förutsättningarna för att ägna sig åt golf men även äta god mat i herrgårdsmiljö med anor från 1800-talet.  

Kils Golfklubb

Välkommen till Kils GK en spännande och naturskön skogs- och parkbana. De första nio hålen belönar den som håller bollen i spel medan du, på andra nio, kan chansa litet mera med några birdies som resultat. I samband med spel hos oss kan du ta del av lunch från Sveriges bästa golfrestaurang 2016 och 2019. […]

Mariestads GK

För boende intill banan finns sex övernattningsstugor med vardera fyra bäddar att hyra, dessutom ställplatser för husbilar och husvagnar både vid greenside och seaside, intill Vänerns strand, med eluttag samt tillgång till nyrenoverade duschar, toalett och latrintömning. För de som vill bo inne i stan finns hotellpaket att välja på hemsidan.

Känn dig välkommen till Mariestad!

Melleruds Golfklubbs Bed & Breakfast

Välkommen till vårt nyrenoverade Bed & Breakfast. Vi har plats för 14 personer, fördelat på 6 dubbelrum och 2 enkelrum. Vi gör en storsatsning på hela området. Nya omkläd­nings­rum och duschar. Ny Range, ny boll- maskin och tvätt. Nytt kansli/klubbrum. Ny maskinpark. För info och frågor: par.soderlund@mellerudsgolf.se. Tel. 0530–755 300 (växel). Välkommen till Melleruds Golfklubb. Vi […]

Nossans Hotell och Vandrarhem

Välkommen att bo hos oss i Nossans Hotell och Vandrarhem i Grästorp. Ni bor bara några meter från första utslaget på Ekarnas Golfklubb. Kan det bli bättre än så!