Lidköpings Golfklubb

Lidköpings Golfklubb välkomnar dig till spel på en vacker och välskött parkbana invid Vänerns strand. Här är det lätt att gå och omväxlande att spela. Banan håller hög klass med greener bland Västergötlands bästa, säsongsstarten är tidig och regn är sällan något hinder. Med fem minuter till Lidköpings centrum finns Lidköpings Golfklubb inom räckhåll för en spontan golfrunda och för dig som gästar oss finns närheten till övriga aktiviteter och bra boende.

Lidköpings Golfklubb är väletablerad och dess historia sträcker sig ända från år 1967 då klubben bildades. Genom åren har klubben stått värd för tourtävlingar av rang som exempelvis Rörstrand Ladies Open och är en uppskattad värdklubb för mästerskap av olika slag. Klubben har även fostrat en lång rad framstående golfspelare som lyckats väl utanför klubbnivå.

Under tre år har banan genomgått en renovering och ombyggnad signerad Peter Chamberlain. Hålsträckningen har lagts om så vi nu har två 9-hålsslingor som utgår från klubbhuset. Två nya hål har skapats och greenområden har renoverats. Banan är lätt att gå då den är relativt platt och det är inga långa transporter mellan hålen. För den som behöver finns golfbilar att tillgå.

Från vår omtyckta restaurang i klubbhuset kan ni följa spelet på banan. Våra krögare har ett brett utbud och serverar allt från mackor till dagens lunch och a la carte.

Våra tränare Jonas och Marielle Stern erbjuder en välsorterad Golfstore butik med det senaste golfmodet och mycket mycket mer.

För er som kommer med husvagn/husbil finns bra uppställningsplatser med eluttag på klubben. Önskas boende har vi flera samarbetshotell inne i Lidköping. Från centrala Lidköping tar det bara c:a 10 minuter ut till klubben.

Varmt välkomna att besöka oss i sommar!