Golfnära boende

Här finns boenden nära våra golfbanor.

Boende Billerud GK

Boende vid Billeruds golfbana

Dalslandsstuga – din golfstuga

En perfekt stuga för din golfsemester, där du kan nyttja ditt Golfa runt vänern-kort till fullo. Inom en dryg timmes resväg från stugan, så når du inte mer än 6 golfklubbar.

Edward Hotel

Centralt beläget fyrstjärnigt **** hotell med omtanke och behaglig hemkänsla. I Gamla staden i Lidköpings centrum hittar du oss. Charmigt med trevlig atmosfär för affärsresenären, familjen, golfaren eller turisten. Restaurang, vinbar och gym. Ambitionen är att skapa en behaglig ”hemkänsla”   Du är hjärtligt välkommen till oss, vi skall ta väl hand om dig!

Ekarnas Golfmotell

Välkommen att bo hos oss i Ekarnas Golfmotell i Grästorp. Ni bor på golfbanan bara några meter från första utslaget på Ekarnas Golfklubb. Kan det bli bättre än så!

Gustaf Fröding Hotell & Konferens

Skräddarsy din egen golfresa i Karlstad. BEST WESTERN Gustaf Fröding Hotel har samarbete med sju närliggande golfbanor. Vi bokar golftider åt er på de banor ni önskar.

Hotell Jägmästarflygeln

Med hotell Jägmästarflygeln på anläggningen kan vi naturligtvis erbjuda ett ombonat och skönt boende i den här vackra miljön. Här finns förutsättningarna för att ägna sig åt golf men även äta god mat i herrgårdsmiljö med anor från 1800-talet.  

Mariestads GK

Utnyttja boende i direkt anslutning till banan i någon av våra trevliga sex gäststugor. I stugorna finns fyra bäddar i två våningssängar, bord, stolar, mikrovågsugn och ett kylskåp. OBS! Det finns inga kokmöjligheter. Vid klubbhuset, som ligger ca 100 m från stugorna, finns omklädningsrum med dusch och toaletter.

Sunnanå Bed & Breakfast

Välkommen till vårt Bed & Breakfast lägligt placerat i direkt anslutning till golfbanan.