Golfnära boende

Här finns boenden nära våra golfbanor.

Boende Billerud GK

Boende vid Billeruds golfbana

Dalslandsstuga – din golfstuga

En perfekt stuga för din golfsemester, där du kan nyttja ditt Golfa runt vänern-kort till fullo. Inom en dryg timmes resväg från stugan, så når du inte mer än 6 golfklubbar.

Ekarnas Motell och Vandrarhem

Välkommen att bo hos oss i Ekarnas Motell och Vandrarhem i Grästorp. Ni bor på golfbanan bara några meter från första utslaget på Ekarnas Golfklubb. Kan det bli bättre än så!

Hotell Jägmästarflygeln

Med hotell Jägmästarflygeln på anläggningen kan vi naturligtvis erbjuda ett ombonat och skönt boende i den här vackra miljön. Här finns förutsättningarna för att ägna sig åt golf men även äta god mat i herrgårdsmiljö med anor från 1800-talet.  

Mariestads GK

Utnyttja boende i direkt anslutning till banan i någon av våra trevliga sex gäststugor. I stugorna finns fyra bäddar i två våningssängar, bord, stolar, mikrovågsugn och ett kylskåp. OBS! Det finns inga kokmöjligheter. Vid klubbhuset, som ligger ca 100 m från stugorna, finns omklädningsrum med dusch och toaletter.

Melleruds Golfklubbs Bed & Breakfast

Välkommen till vårt nyrenoverade Bed & Breakfast. Vi har plats för 14 personer, fördelat på 6 dubbelrum och 2 enkelrum. Vi gör en storsatsning på hela området. Nya omkläd­nings­rum och duschar. Ny Range, ny boll- maskin och tvätt. Nytt kansli/klubbrum. Ny maskinpark. För info och frågor: par.soderlund@mellerudsgolf.se. Tel. 0530–755 300 (växel). Välkommen till Melleruds Golfklubb. Vi […]