Aktuellt

Melleruds Golfklubb öppnas för spel

Nu är det klart. Melleruds Golfklubb öppnas för spel igen den 15 juni.

Efter en tids osäkerhet om klubbens och golfbanans framtid har nu Leif Bengtsson, som ny ägare till marken, lovat klubben ett bra avtal och fokus på renovering av golfbanan och dess fastigheter.

Läs mer: Mellerudsgolfen räddad

Kraschad mejlserver

Viktigt meddelande till alla er som har beställt golfkort mot faktura. Den mejlserver som hanterar fakturabeställningar har kraschat i början av veckan vilket har gjort att vi inte kommer åt beställningarna. Vi beklagar verkligen detta, och arbetar för fullt med att åtgärda problemet. För alla er som köpt detta som julklapp så hoppas vi att ni kan meddela dess innehåll, så skickar vi kortet på posten snarast möjligt när problemet är åtgärdat.

 

Vi beklagar återigen, och önskar er en riktigt god jul!

Julkampanj: 15% på alla våra golfkort

Julkampanj: 15 % rabatt på alla golfkort

Golfa runt Vänern fyller 10 år. Detta vill vi fira med att erbjuda 15 % rabatt på alla våra golfkort fram till julafton. Passa på att köpa en perfekt julklapp till dig själv eller någon du känner som gillar att spela golf.

OBS! Beställ senast den 19 december för leverans innan julafton.

Beställ golfkort med 15% rabatt

Golfa runt Vänern vill önska alla en God Jul och Gott nytt år!

Grattis Karin och Karl!

Midsommartävling VinnareVinnarna i vår midsommartävling på Facebook har nu utsetts.

Vi vill gratulera paret Karin och Karl Aulin till vinsten av varsitt Golfa runt Vänern-kort, laddat med 7 stycken Greenfee. Grattis!!

Golfkorten kan hämtas ut på någon av golfklubbarna som ingår i Golfa runt Vänern.

 

Midsommartävling på Facebook

 

Nu har du och en kompis chansen att vinna varsitt Golfa runt Vänern-kort laddat med 7 stycken Greenfee (värde 1500 kr/styck) lagom till midsommar.

Golfa runt Vänern - midsommartävlingRegler

  • Kommentera tävlingsinlägget och tagga den kompis du vill spela med. Beskriv varför just ni är värda varsitt Golfa runt Vänern-kort.
  • Gilla och dela inlägget på Facebook

Information

Golfkorten är personliga. Alla kan vara med och delta i tävlingen. Är ni inte medlem i någon golfklubb idag kommer ni få hjälp med medlemskap. Tävlingen pågår t.o.m. den 19 juni klockan 23.59.

Vinnaren utses den 20 juni och kommer presenteras på här på vår hemsida och här på Facebook. Vinsten kan hämtas ut på valfri golfklubb som ingår i Golfa runt Vänern. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

OBS! Glöm inte att sätta ett @ före namnet så att personen blir taggad i inlägget.

Broschyr: Golfa runt Vänern 2015

Spela på natursköna banor i de fagra landskapen runt Vänern. Du befinner dig oftast aldrig mer än en drive från Vänerns yta eller något vattendrag som leder till sjön.

Det finns också mycket att uppleva runt Vänern av såväl kultur som andra aktiviteter.

Läs vår broschyr för 2015